El Montgat B encadena la 4a victòria seguida (54 a 65)

0
    26
    8.JPG

13/11/2013
    Els de Dídac Garcia es van imposar al Guinardó a domicili amb un extraordinari Albert Soriano, que va fer 14 punts a l'últim quart

El Montgat B no va fallar a la pista del Guinardó i va sumar el 4rt triomf consecutiu.
    Els de Dídac Garcia han guanyat contra la Minguella B, el Sese B, el Cic i el Guinardó, i s'han instal·lat a la zona mitja de la classificació.

Els joves jugadors vermells han anat agafant-li la mesura a la categoria i cada cop cometent menys errors. El partit contra el Guinardó en va ser un exemple. Els del Baix Maresme van fer un partit poc lluït però alhora molt seriós i amb poques errades.

Ja des de l'inici, el Montgat B es va trobar amb el partit dur que volia plantejar el Guinardó. El desencert en el tir lliure -9 errors en els 12 primers intents- va impedir que el Montgat aconseguís més rèdit al 1r quart (13 a 12).

La igualtat es va mantenir a l'inici del 2n, fins que els vermells van trobar continuïtat en atac per etzibar un 14 a 4 (min 18 29 a 19). Un nou parcial de 0 a 6, capitanejat per Dídac, va tornar a igualar la partida abans del descans (29 a 25).

Al 3r quart, poc va canviar. Baluda i Ivan Tomàs van dur el pes ofensiu de l'equip per tancar el període amb tot per decidir-se (41 a 39).
    Al darrer quart la tensió impedia als 2 equips anotar amb fluïdesa. Així, en els 4 primers minuts de joc el Guinardó havia anotat 4 punts per 1 sol del Montgat.

Tot i que els vermells no anotaven, estaven molt bé defensivament, i només calia esperar una espurna per trencar el partit.
    La va generar Albert Soriano, molt desencertat fins el moment, però decisiu amb dos triples seguits que van trencar el partit abans que un altre de Baluda el sentenciés definitivament (49 a 58).

A partir d'aquell moment, va començar el serial de tirs lliures, en que el Montgat B va estar molt segur, i Soriano va arrodonir un gran últim quart amb 14 punts.

El proper partit del Montgat B serà diumenge a les 17:45 al Pla de la Concòrdia contra l'Alella