El Montgat B paga car una llacuna a l’últim quart (61 a 66)

0
    33
    DSC_6399.JPG

15/01/2014
    Els de Dídac Garcia van fer un partit molt complet, però van deixar escapar la renda contra un equip amb ofici i se'ls va escapar la victòria al final

El Montgat B va acabar cedint contra l'Alisos de Barcelona en un partit que va tenir a la mà.
    Els de Dídac Garcia van fer un partit molt més complet que l'últim abans de nadal contra la Cultural, però inversament a aquell dia, els vermells es van desinflar al tram final i se'ls va escapar la victòria.

Tot i la bona sortida de l'Alisos, el Montgat B va demostrar ganes, intensitat i concentració per capgirar ràpidament el partit (19 a 13).
    La diferència hauria pogut créixer si no fos per les errades en la darrera passada del contraatac

Així, tot i estar bé defensivament i trobar situacions per córrer, els visitants van posar-se per davant aprofitant el seu físic i experiència, carregant el joc interior i generant molt després del rebot ofensiu (30 a 34).

A la tornada dels vestidors, els montgatins van seguir treballant molt bé en defensa, però si bé a la 1a part havien fallat les cistelles de contraatac, ara eren els tirs lliures (37 a 39 min 25)
    A la part final del període però, els locals van corregir aquests errors i amb una mica d'encert exterior van aconseguir tancar el quart amb un coixí (50 a 43).

L'inici de l'últim quart va ser l'inici de la derrota. Amb el marcador favorable i el temps a favor, va ser l'Alisos, un equip amb molt més ofici, el que va saber treure 4 faltes en 3 minuts i clavar un parcial de 0 a 8 que tornava a deixar obert el partit (50 a 51).

Després d'un temps mort l'equip va recuperar la fortalesa defensiva i un triple de Sergi Ors tornava a donar aire (59 a 55), però l'Alisos també va respondre des del 6,25 i es va entrar als últims 3 minuts de loteria.

Una cistella dels visitants a 18 segons posava el 64 a 61. Arenas va fallar un triple sol que la cistella va escopir i en la següent jugada, mirant de recuperar la pilota, el Montgat B va cometre falta i els visitants no van fallar des del tir lliure.

Amb aquest triomf el Montgat B es manté a la zona mitja de la taula amb un balanç de 7 victòries i 7 derrotes i visitarà la pista del Claret, el proper dissabte a les 16h