El Montgat B rellisca contra un rival directe (60 a 75)

25
    6.JPG

06/12/2013
    Els vermells no van trobar solucions contra el Martinenc, que va saber aturar les armes més perilloses

El Montgat B no es va poder refer a casa de la derrota de la setmana passada contra l'UBSA B, i va caure contra el Martinenc, un rival directe, per 15 punts (60 a 75).

Els nois de Dídac Garcia van fer un partit gris, sense intensitat, i es van veure sorpresos pel conjunt barceloní, que els tenia ben estudiats. Això, després d'uns primers compassos igualats (8 a 10), el Martinenc va començar a forçar les errades dels del Maresme.

Quan el Montgat B recuperava la pilota i intentava muntar el contraatac, els visitants estaven molt pendents per tallar-lo i anotar en situacions molt còmodes. Així, el Martinenc va arribar a gaudir d'una màxima de 14 punts (22 a 36), que es va reduir a la mitja part amb un 7 a 0 final (29 a 36).

Si bé els vermells van estar prou bé sobre Aitor Pérez, la referència del Martinenc, a la 2a part no van estar al nivell defensiu necessari i el Martinenc va seguir anotant amb comoditat. Al final del 3r quart els visitants havien aconseguit augmentar el redit (45 a 59), i al minut 34 van aconseguir la màxima (47 a 67). Només uns últims minuts amb més cor que bàsquet van permetre al Montgat B retallar el desavantatge fins els 15 finals.

Després de l'aturada pel pont, els del Baix Maresme jugaran a la pista de la Cultural.