El Montgat B s’acarnissa contra el Sese B (105 a 54)

0
    38
    j22.JPG

11/03/2014
    Els vermells van fer pagar els plats trencats als barcelonins, i els hi van etzibar un 30 a 3 en 8 minuts de l'últim quart

El sènior B del Montgat es va refer de la dolorosa derrota de la setmana passada contra la Minguella B, i va fer pagar els plats trencats al Sese B, el cuer del grup.
    Els de Didac Garcia van ser superiors en tot moment, i van posar un nivell d'intensitat i encert altíssim fins el minut 40, independentment del resultat al marcador.

Ja des de l¡'inici, els vermells van sortir amb la voluntat de no deixar viu el rival com havia passat la setmana passada a Casagemas. La bona sortida dels del Baix Maresme es va veure inicialment neutralitzada per l'encert de Secall (16 a 16).
    A partir d'aquell moment, la bona tasca defensiva va permetre etzibar un 13 a 0 que va començar a decidir el matx (29 a 16 min 10). Al 2n quart, els barcelonins es van refugiar en una defensa zonal que l'encert de Dídac Villacampa va perforar (50 a 32 min 20).

El Sese B va optar per mantenir aquest recurs defensiu i ho va pagar car. el Montgat B aconseguia tirs totalment lliurats, i amb 4 triples seguits la diferència va seguir creixent.
    Els visitants només es mantenien anotant des del tir lliure aprofitant que el Montgat b havia entrat en bonus al principi del període. L'avantatge era còmode però ningú estava relaxat ni a la pista ni a la banqueta.

A l'inici de l'últim quart, un altre triple de Secall mantenia un marcador digne (73 a 51), però des d'aquell moment fins el final, els montgatins es van cruspir al Sese B, que va abaixar els braços abans d'hora. Amb una defensa extraordianria, en atac els jugadors van anotar la majoria de tirs sense pressió, i en 8 minuts el parcial va ser de 30 a 3
    A més, a 2 minuts per acabar el matx, els visitants van rebre 2 tècniques per protestar i van ajudar a eixamplar encara més la diferència final.

Amb aquest triomf el Montgat B surt de la promoció, i mirarà de segellar u nou triomf aquest diumenge a les 19h a la pista del Cic, l'avantpenúltim classificat.