La Minguella B torna a aconseguir una victòria de fe (76 a 72)

0
    29

11/03/2014
    Navarro va tornar a ser clau a l'últim quart amb accions contundents prop de l'anella quan més apretava el Sant Medir

El sènior B de la Minguella va tornar a guanyar a Casagemas en un partit extraordinari contra el Sant Medir per 76 a 72
    Els dos equips van lliurar una batalla intensa i igualada durant els 40 minuts, que es va acabar decidint per petits detalls i per l'experiència d'Albert Navarro al tram final, que va tornar a ser clau.

Ja des de l'inici l'intercanvi de cops va ser espectacular. Els dos conjunts practicaven un joc ràpid, sense especular. Els visitants feien molt de mal amb les accions que generava Larroy, mentre que els blaus responien amb 6 punts de Selop (21 a 20).

Al 2n quart, els de Sergio Ortilles va dominar el rebot i per tant el ritme dels primers minuts. Un 2+1 de Domènech i l'encert d'Esteve posaven la màxima (32 a 25), però els de Sants van respondre amb una zona, i de nou amb Larroy al capdavant, van capgirar el marcador abans del descans (38 a 41).

A la represa es va mantenir l'alternança i la successió de cistelles de caràcter. 2 triples del Sant Medir canviaven la tendència (48 a 53), però Selop va sortir al rescat per tornar-ho a lligar tot (54 a 55).

A l'últim període el matx es va travar. Els 2 equips es van posar en zona i cap dels 2 era capaç de ser una amenaça des del 6,25. 2 jugades de 2+1 de Navarro posaven el 61 a 57, però els barcelonins sempre tenien resposta.

En els últims 2 minuts, el Sant Medir es va posar 2 cops per davant, però Navarro es va carregar l'equip a l'esquena. Un 2+1 al limit de la possessió posava el 71 a 70 a falta d'un minut, i després d'una recuperació del Sant Medir, el propi Navarro va anotar després de rebot ofensiu (veure vídeo).

Larroy, molt inspirat durant el partit, va errar el tir clau, i Navarro no va fallar des del tir lliure.

Tot i la victòria, la Minguella segueix en posicions de descens directe perquè el Cic va guanyar a la pista del vedruna gràcia. Els de Casagemas miraran d'escalar posicions diumenge a els 16h a la pista del Sese B, el cuer.