El Montgat B tanca la temporada amb els deures fets (60 a 66)

  0
  DSC_7013.JPG

  15/05/2014
  Els vermells, que van ser el 6è equip en salvar-se esportivament, van estar a punt de guanyar el Claret, que es jugava no haver de fer la promoció

  El Montgat B va tancar la 1a temporada a la 2a Catalana 10è amb un balanç de 15 victòries i 15 derrotes però sent el 6è equip en salvar-se esportivament

  En aquestes darreres jornades, ja amb els deures fets, els vermells s'han anat trobant rivals que s'hi jugaven molt més i que han acabat guanyant als de Dídac Garcia per tenir més fam de victòria. 

  Aquest va ser el cas de l'últim partit de la temporada contra el Claret, vital pels barcelonins si volien evitar fer la promoció de descens.
  El Montgat B però, va sortir a guanyar el partit per acabar el curs amb bon regust de boca. 

  L'inici del partit va estar marcat pel desencert. Al minut 4 de partit el marcador reflectia un pobre 5 a 5. Mentre el Montgat B va seguir negat de cara a cistella la resta de quart, el Claret es va destapar ofensivament per obrir un 1r forat (8 a 19). 

  Al 2n quart, la millora defensiva dels locals, amb nombrosos 2c1 a tota la pista, va permetre aturar l'atac dels barcelonins i trobar opcions més senzilles per anotar. Només Amat aguantava el seu equip anotant els 10 punts d'aquell quart (24 a 29).

  A la represa el Montgat B va mantenir el nivell defensiu i ràpidament es va posar per davant (37 a 36), per tancar el quart amb 4 punts d'avantatge (44 a 48). 

  A l'últim període però, es va veure qui es jugava les garrofes, i amb una zona tancada, el Claret va trobar la tecla per aturar el Montgat B. Sense encert exterior, el partit es va igualar (58 a 57 min 38), però l'encert des de la línia de tir lliure dels barcelonins al tram final, va ser clau.

  Amb aquesta derrota dels de Dídac Garcia, el Claret es va salvar i la Cultural haurà de fer la promoció per salvar-se.