La Minguella recupera sensacions abans del Play Out contra el Gavà (91 a 94)

  0
  j30.jpg

  15/05/2014
  Els blaus van fer un gran partit a Vic i encaren l'eliminatòria amb molta confiança

  La Minguella es va refer de la dolorosa derrota contra l'Artés en la que l'equip no va ni competir. i va poder guanyar al camp del Vic, un dels més complicats de la lliga. 

  El triomf no va servir per poder esgarrapar el factor pista a la promoció de descens, però els blaus encaren amb més efectius sobretot més confiança que fa 15 dies, l'eliminatòria definitiva.

  Ja des de l'inici el ritme va ser pels de Pere Garcia, que aquest cop si van fer el seu joc, amb una bona defensa, mirant de córrer i sinó de ser ordenats a l'atac estàtic

  Amb aquest guió la Minguella va marxar amb 10 punts de renda als vestidors (36 a 46) i va arribar a gaudir d'un màxim avantatge de 17 punts (36 a 53). 

  Llavors va aparèixer la figura de Juli Garrote, que amb 4 triples seguits dels 8 que va anotar al llarg del partit, va revifar les opcions dels osonencs (62 a 70). 

  A partir d'aquell moment el partit va ser un intercanvi de cops, però la Minguella va ser capaç de mantenir-se sòlida per aconseguir una victòria que ajudarà a la moral dels jugadors. El partit també va servir perquè debutés el jugador del sub20 Xavi Franquesa.

  Ara els blaus jugaran diumenge a Gavà el 1r partit del Play Out a les 18h. El 2n partit es jugarà la setmana que ve a Casagemas també diumenge a les 18h.