El Montgat es carrega el Salt amb un Morales imperial (87 a 79)

22
    montgat.JPG

04/03/2013
    El pivot es va enfilar ins els 44 de valoració per segellar la 3a plaça del Montgat

El Montgat va fer un altre pas de gegant per ser al Play Off. Els de Xavi Bassas es van desfer d'un rival directe, li van guanyar l'average i ja li treu un partit d'avantatge.

Rubén Morales va ser el millors de la jornada amb 28 punts, 10 rebots i 10 faltes rebudes per 44 de valoració. El van secundar Cuesta (18 punts i 23 de valoració), Camins (13 punts el dia que tornava a jugar) i les accions finals de Medio i Monterde per sentenciar el partit.

Els montgatins van poder amb el Salt en un partit que fa tenir fases molt ofensives i d'altres de defensives. Al primer quart, el Salt, que basen el seu joc en una forta defensa, van aguantar l'intercanvi de cistelles (25 a 21). Morales era el dominador sota els cèrcols, i a l'altre banda anotaven Geli i Busquets mentre Torrent estava controlat.

Al segon període el guió del partit va canviar i el joc es va travar. El Montgat va ajustar encara més la defensa i va deixar el Salt en 9 punts -6 de Vila– per marxar a la mitja part 9 amunt (39 a 30)

A la represa però, la dinàmica del partit va tornar a fer un gir de 180º. Torrent i Muñoz van agafar la responsabilitat ofensiva del Salt i es van cruspir la diferència abans d'acabar el quart (57 a 58).

En els primers minuts de l'últim període, el Montgat va etzibar un 6 a 0 que el posaria per davant per últim cop. L'encert exterior de Camins va obrir un avantatge gairebé definitiu (74 a 63 min 37). Els gironins però, mai van deixar d'intentar-ho i amb accions de Bartolí es van arribar a posar a 3 (79 a 76), però el bon saber fer de Medio i Monterde va acabar evitant la remuntada.