El Natzaret allunya el fantasma del descens directe (81 a 86)

0
    36
    DSC_0171.JPG

04/03/2013
    Els de Vidal Sabaté van guanyar a la pista del Figueres i ja són a 4 partits i l'average de la zona de descens directe

El Natzaret va fer un pas important per allunyar-se del descens directe. Els de Vidal Sabaté van guanyar a domicili contra el Figueres, segon per la cua, i ja són a 4 partits i l'average de la zona de descens directe.

Els badalonins van cimentar el triomf en un parcial a l'inici del 3r quart de 2 a 15. La bona defensa en aquells minuts, i l'encert que havia faltat en altres ocasions -10 de 26 en triples- va ser determinant per obrir una escletxa definitiva (62 a 70 al min 30).

El Figueres ho va seguir intentant fins el final i va arribar a posar-se a 5 (77 a 82) a un minut pel final, però la reacció va arribar massa tard.

Nil Santiago i Zudaire van ser els més encertats en un dia en que 5 jugadors van passar dels 10 punts.