El Montgat es destapa a l’Hospitalet (61 a 73)

0
    22
    j10.JPG

01/04/2014
    Els de Xavi Bassas van recuperar la punteria i van fer una gran defensa per seguir somiant en la salvació matemàtica

El Montgat va tornar al camí de la victòria en derrotar a l'Hospitalet a domicili per 61 a 73

Els de Xavi Bassas per fe van fer un joc regular els 40 minuts i es van poder endur el triomf sense desfer-se al tram final. Els vermells van cimentar el triomf en un extraordinari 1r quart i es van aprofitar d'estar més encertats en el duel entre els 2 equips amb pitjors percentatges des del triple.

La bona defensa en els primers compassos, i la punteria exterior dels homes alts del Montgat va obrir el 1r forat (6 a 23). Javi Rodriguez era un malson pels del Llobregat, i va acabar amb 20 punts i 4 triples per 25 de valoració
    Anotar de fora va reforçar la feina al darrere del Montgat, que va arribar a manar per 19 punts al descans (21 a 40).

A la tornada dels vestidors, el del Baix Maresme van patir més que a la 1a, però mai van veure retallada la diferència. Amb un equip molt físic per aturar les penetracions de l'Hospitalet, el Montgat va poder contenir la reacció dels locals, i va acabar segellant el triomf amb relativa comoditat.

Ara, tot i que les opcions són petites, la salvació matemàtica segueix sent una realitat. Per aconseguir-la, els vermells han de guanyar els 3 partits, i esperar que el Sabadell perdi els 3, o en perdi 2 i recuperar-li l'average a l'última jornada.

Aquesta setmana el Montgat descansa, i a la propera visitarà el camp del Tarragona.