El Natzaret ensopega a la pista del Mataró (73 a 64)

0
    30

01/04/2014
    Els de Víctor Carrasco van fer una mala sortida (23 a 10) i es van trobar amb el millor Ariño, que es va enfilar fins els 39 de valoració

El Natzaret, el líder de la Copa Catalunya, va caure al camp del Mataró per 73 a 64

Els badalonins van anar sempre a remolc degut a un mal 1r quart en que els locals van ser superiors el tot.
    Liderats per Ignasi Ariño, que va acabar amb 27 punts, 6 assistències i 13 faltes rebudes per 39 de valoració, els grocs van ser els clars dominadors dels primers compassos.

La diferència d'intensitat va deixar descol·locat al Natzaret, que al final dels 10 primers minuts ja perdia de 13 (23 a 10).

Al 2n quart, a base de treball i des de les defenses alternatives, els de Víctor Carrasco van anar trobant la seva identitat i van poder aturar el cop per marxar 10 avall al descans (35 a 25).

A la represa però, el Mataró va tornar a colpejar. De la mà d'Ariño, i amb l'encert de Prats, els maresmencs van aconseguir la màxima del partit (50 a 33).
    Tot i això, el Natzaret no es va rendir, va tancar el quart només 10 avall i amb el caràcter de Corella i Nil Santiago, es arribar a acostar a només 3 punts (58 a 55).

El temps mort obligat de Ventura va calmar la situació, i amb 2 triples de Prats i Ariño, el Mataró va aconseguir una renda de 8-10 punts que amb el serial de tirs lliures mai va perdre.

Tot i la derrota, el Natzaret segueix líder perquè la majoria de perseguidors també van caure. El calendari però, és molt complicat. En les 5 jornades que queden han de jugar contra el Boet, el Mollet, l'Arenys, el Salt i el Masnou, tots ells entre els 8 primers classificats.

El proper partit serà dissabte a les 19:15 contra el Boet del badaloní Alberto Peña, que du 6 victòries seguides.