El Montgat esclafa al Natzaret (107 a 65)

0
    27
    x publicar tornada.JPG

22/04/2013
    els de Xavi Bassas van deixar enllestit el partit en els 10 primers minuts (31 a 13)

El Montgat no va tenir pietat del Natzaret al que va apallissar per 42 punts per aconseguir la 11a victòria seguida.

Els de Xavi Bassas van enllestir el partit aviat, amb un primer parcial de 31 a 13 cimentat en la defensa.

A més, cap jugador del Natzaret va poder parar Olaguibe, que està arribant a un extraordinari moment de forma en aquest tram final, i la parella Camins-Cuesta va trobar un dia encertat en el llançament exterior.

De fet, el primer parcial de 9 a 0 ja va evidenciar les diferències entre els dos equips en el partit de dissabte.
    Lluny d'aturar la sangria, el Montgat va engrandir la renda passant pels 29 a la mitja part (60 a 31) i acostant-se als 40 en acabar el 3r quart (85 a 48).

Tot i la tova, el Natzaret mai va saber reaccionar i tampoc va poder guanyar l'últim parcial de tràmit.