La fe del Sant Josep gairebé tomba al líder (62 a 64)

0
    22

22/04/2013

Els parroquials van remuntar 12 punts al Quart i van tenir dues opcions de dur el partit a la pròrroga, pe`ro no les van poder aprofitar

El Sant Josep va estar a punt de donar la sorpresa i vèncer al líder, el Quart, en una nova exhibició de fe que va convertir el partit en un cúmul de jugades èpiques.

Els d'Oscar de Paula van mantenir l'agressivitat dels últims partits, des que el grup s'ha unit més per la baixa d'Alberto Reyes, i va remuntar 12 punts al millor equip de la categoria.
    En un tram final igualat, els parroquials van tenir dues opcions de dur el partit a la pròrroga, però no les van poder aprofitar.

Tot i que els gironins van arribar tard per culpa d'un accident a l'autopista, van ser els que van sortir més endollats al partit.
    Amb una excel·lent defensa del bloc directe, la millor arma del Sant Josep, van castigar els errors parroquials per etzibar un 0 a 12 (9 a 23) que va desfer la igualtat dels primers minuts.

Al segon període, Xavi Vidal es va carregar l'equip a l'esquena amb 10 punts gairebé seguits, però el Sant Josep no va ser capaç de contenir el Quart, que tot i els intents dels locals per ajustar el partit (20 a 25 i 25 a 31) sempre va ser capaç de tornar a estirar la goma amb un alt percentatge d'encert (20 a 29 i 26 a 38 a la mitja part).

A la tornada dels vestidors però, el Sant Josep va aconseguir posar un punt més en defensa i amb la força dels últims partits, va iniciar la remuntada.
    Sense Batallé a pista, el ritme del Quart va ser més lent, i els locals ho van aprofitar per tancar millor la zona i anotar en transició.

Amb aquest guió, el Sant Josep va aconseguir arribar al final del període només 6 avall (46 a 52) i mantenir l'embrenzida per igualar el marcador a l'inici de l'últim quart (51 a 53).

Dos triples de Vidal van capgirar el marcador (57 a 55 a falta de 5 minuts) i el partit va entrar en una fase més travada.

El Sant Josep tenia molts problemes per superar la defensa zonal del Quart, però al darrere era prou consistent per mantenir la igualtat.

El serial de tirs lliures va fer entrar el partit amb empat a 60 a l'últim minut.
    Llavors Batallé, va assumir el lideratge del líder, i va avançar els seus amb un tir a mitja distancia.

A 7 segons Dario va rebre una falta però només va poder convertir un tir lliure mentre que a l'altre cèrcol Batallé transformava els dos (61 a 64) a falta de 3,9 segons.

La jugada de pissarra va sortir bé, i Vidal va rebre falta en el llançament de 3, però després de ficar el primer va fallar el segon.
    En el tercer intent, Diego va aparèixer per darrere per rebotejar, però no va tenir prou encert per dur el partit a la pròrroga.