El Montgat jugarà contra el Prat per preparar la Copa Catalunya

  0
  87
  plantilla montga.jpg

  31/08/2012

  Els de Xavi Bassas jugaran 4 amistosos abans de començar la Copa Catalunya. El més atractiu els enfrontarà al Prat, el dia 5 a l'Olímpic a les 22h.

  El Montgat ja torna a treballar per preparar l'assalt a la Copa Catalunya. Els de Xavi Bassas han tornat a reunir un grup ple de qualitat mantenint la base que l'any passat provenia de l'ABB (Monterde-Camins-Medio-Morales), els joves jugadors que Bassas ha fet créixer a la categoria (Ortiz i Usatorre) i afegint centímetres (Olaguibe, Bermudo i Romero), caràcter (Cuesta) i talent juvenil (Salvador i Nogales).

  El grup ha treballat l'ultima setmana d'agost en dobles sessions diaries de físic al camp del Mireia de futbol i de pista al pavelló del Montgat en les que segons Bassas, "hem treballat conceptes de tàctica individual amb el gest tècnic que després haurem d'aplicar al 5 contra 5".

  Els montgatins disputaran 3 amistosos abans de debutar a la Copa Catalunya contra el Santa Coloma contra el Grup Barna, l'Hospitalet de lliga EBA i el Prat, el vinculat de la Penya, el dia 5 de setembre a les 20h a l'Olímpic. Abans d'ahir van perdre el primer partit de preparació contra el Sant Cugat per 80 a 79.