El Montgat no pot debutar amb victòria (89 a 83)

19
    1.JPG

12/11/2013
    Els de Xavi Bassas van competir en tot moment contra l'Olivar, però mai van poder posar-se per davant

El Montgat es va estrenar a la lliga EBA amb derrota a la pista de l'Olivar de Saragossa per 89 a 83.

Els de Xavi Bassas van anar sempre per darrere al marcador, i tot i que mai es van desenganxar del partit, no van poder esgarrapar el triomf.
    Ja al 1r quart els aragonesos van demostrar la superioritat prop de l'anella. Els joves Portàlez i Dobos -les dues perles del Cai Saragossa- feien el que volien prop de l'anella, per tancar el 1r quart 24 a 13

Al 2n, el Montgat poc a poc va anar trobant el ritme de joc que volia, amb una millor defensa i podent córrer i ser agressiu cara a l'aro (39 a 35).
    A la represa, el partit va créixer en intensitat, però les diferències no es van moure i el Montgat no va poder capgirar el marcador. Rubén Morales era el millor dels catalans, però de la mà dels més experimentats Hidalgo, i sobretot Xavi Hernandez a la direcció, l'Olivar va mantenir la fermesa.

A l'últim quart el Montgat es va arribar a posar a un punt, però un triple d'Hernàndez va tornar a estirar la goma fins els 7 amb massa poc temps de reacció.

El millor jugador dels vermells va ser Rubén Morales, que va acabar amb 20 punts, 11 rebots i 7 faltes rebudes per 27de valoració.

El proper partit dels de Xavi Bassas serà dissabte a les 20h a casa contra el Collblanc