28
    x publicar tornada.JPG

16/04/2013
    Els vermells van guanyar al Quart que ja és a un sol partit

El Montgat va vèncer a la pista del líder, el Quart, i li ha traspassat tota la pressió al tram final de lliga.
    Els de Xavi Bassas s'han col·locat a un sol partit, amb l'average guanyat, quan només queden 4 jornades.

Els vermells van marxar cap a Quart sabent la derrota del Santa Coloma i conscients que de guanyar, tindrien pràcticament assegurat el factor pista als Play Off.

Amb aquesta motivació, els maresmencs van ser superiors al Quart en els compassos inicials.
    Camins i Olaguibe eren els referents ofensius que executaven les accions després de bones defenses (11 a 22).

Al segon període, el Quart va ajustar la defensa i des de l'encert exterior –5 triples al segon quart– va aconseguir reduir la diferència (32 a 34), però després d'un temps mort a falta de 3 minuts, el Montgat va reaccionar per agafar aire abans de la mitja part (34 a 41),

A la represa, els dos equips van mantenir la igualtat de forces i el marcador no es va moure fins que entre el 3r i l'últim període una tècnica a la banqueta del Quart va permetre als visitants obrir un forat, que amb la bona defensa i l'encert de Cuesta i Camins, va ser definitiu.