El Montgat té un peu i mig a la final (96 a 62)

  0
  pedro.jpg

  04/06/2013
  Els vermells van esclafar al Pardinyes i preparen una gran comitiva cap a Lleida per celebrar el pas a la final i l'ascens
  Estadística

  El Montgat va passar per sobre del Pardinyes i té més que mitja feina feta per ser a la final de la Copa Catalunya i guanyar-se una plaça esportiva per ser l'any que ve a la lliga EBA

  Els de Xavi Bassas van tornar a demostrar que arriben molt fins al tram final de la lliga i es van cruspir als lleidatans en 5 minuts del segon quart, sense donar opció a reacció a la represa. 

  Abans, el Montgat havia dut la iniciativa, però el Pardinyes havia respòs des de la línia de 3 amb 4 triples (20 a 16 min 10). 
  Al segon període, Pau López va ajustar encara més el marcador fins arribar a posar per davant per primer i últim cop als visitants (29 a 30). 

  Llavors 6 punts seguits de Morales van encetar el xou, que va venir acompanyat d'accions d'Ortiz i Camiins per obrir un forat (45 a 34) i per noquejar al rival aprofitant que estava grogui (52 a 34 al min 20). 

  Podria semblar que la mitja part aturaria la sangria, però lluny de la realitat, el Montgat va sortir encara amb més gana que al principi, i va etzibar un 19 a 2 que feia embogir La Plana, la seu ocasional dels locals (71 a 36). 

  El Pardinyes estava fora del partit, i va perdre Vallverdú, un dels seus referents, per una 2a antiesportiva. 

  Al tram final, el Montgat no va perdre pistonada i amb l'encert de Cuesta i Nogales va arribar a gaudir d'una diferència de 40 punts (96 a 56), que només Pau López va salvar per deixar un bri d'esperança. 

  La tornada es jugarà el diumenge a les 19h. 
  El Montgat ha organitzat dos autocars per anar a veure el possible ascens dels vermelles. 

  El preu del viatge és de 12 euros anada i tornada amb una samarreta de regal
  Els tiquets s'han de comprar al pavelló municipal o a la loteria de davant de l'estació, i els autocars sortiran a les 15h.

  Estadística