El Montgat torna a ensopegar contra el Quart (64 a 76)

0
    27
    semis.JPG

05/11/2013
    Els vermells no es van poder venjar de la derrota a la final de la Copa Catalunya i un 0 a 17 al 3r quart els va condemnar
    Estadística

El sènior del Montgat no va poder passar a la final de la lliga Catalana EBA i va caure contra el Quart per 64 a 76
    Els de Xavi Bassas no es van poder venjar de la derrota patida a la final de la Copa Catalunya fa poc més de 5 mesos.

Els gironins gairebé sempre van anar per davant en el marcador i van gaudir d'un avantatge de 18 punts
    Aquest cop el botxí dels vermells va ser Àlex Herrera, que va completar una excel·lent actuació amb 22 punts per 25 de valoració, acompanyant a un excel·lent Edu Jimènez (19 punts i 24 de valoració) i a un poc encertat però sempre present Jordi Bataller (només 6 punts, però 7 assistències i 6 pilotes recuperades).

Precisament de la mà d'Herrera (10 punts al 1r període), el Quart va obrir un primer forat de 7 punts que només l'encert de Pol Bassas va aconseguir reduir (19 a 17).

Al 2n període, els dos equips van mantenir la igualtat, controlant-se molt en defensa i prenent pocs riscos (30 a 31).
    Va ser a la represa quan els gironins van etzibar un dolorós parcial de 0 a 17 que ampliava la diferència fins els 18 punts (34 a 52).

Al xou d'Herrera se li havia afegit Jiménez, mentre que a l'altre cèrcol ningú trobava solucions per aturar el vendaval visitant. Al darrer quart el Montgat ho va intentar, però la diferència era massa gran com per ni tant sols inquietar al finalista.

A la final, els gironins no van poder fer res contra el Tarragona, el gran favorit i l'amfitrió de l'event, que va guanyar amb solvència per 74 a 53.