El Museu acull una exposició que mostra les invencions dels ibers

  0
  57
  ibers.jpg

  31/05/2014 – L’exposició es podrà veure al Museu de Badalona fins al diumenge 20 de juliol, de dimarts a dissabte de 17 a 20 hores i diumenge de 10 a 14 hores.

  L'exposició I+D – Ibers + Desenvolupament,  produïda conjuntament per la Xarxa de Museus Locals, el Museu i el Poblat ibèric de Ca n'Oliver, el Museu Torre Balldovina i els ajuntaments de Cerdanyola del Vallès i de Santa Coloma de Gramenet, vol donar a conèixer les innovacions que ens van arribar amb el món iber i que encara perduren, d'una manera o altra, en la nostra vida quotidiana. 

   

  La mostra vol ser un recorregut pels àmbits temàtics més singulars de la cultura ibèrica, incidint en aquelles innovacions transcendents que sovint ens passen desapercebudes. Proposa un viatge en el temps, estableix un pont entre el passat i el present per comprovar com moltes coses que utilitzem avui tenen origen en temps dels ibers, de la mateixa manera que part del què som avui també ens ve del temps dels ibers.

   

  L’exposició es podrà veure al Museu de Badalona fins al diumenge 20 de juliol, de dimarts a dissabte de 17 a 20 hores i diumenge de 10 a 14 hores. Els dilluns l’exposició romandrà tancada. La mostra anirà acompanyada de diverses visites i conferències complementàries. 

   

  Diumenge 15 de juny, a les 11 hores

   

  Visita guiada al poblat ibèric del Turó d’en Boscà.

  Cal inscripció prèvia. El preu de l’activitat és de 5,58 euros (Amics del Museu de Badalona 4,46 euros). 

   

  Diumenge 22 de juny, a les 11 hores

   

  Visita guiada a l’exposició.

  Tot i que l’activitat és gratuïta cal fer una inscripció prèvia.