Última jornada abans dels torrons

  0
  38
  Captura de pantalla 2013-12-20 a les 21.34.03.png

  20/12/2013 – Ja ha arribat l'última jornada abans de què els equips se'n vaguin de vacances, i tots els representants badalonins volen fer un últim esforç per anar-se'n amb un bon gust de boca.

  Ja ha arribat l'última jornada abans de què els equips se'n vaguin de vacances, i tots els representants badalonins volen fer un últim esforç per anar-se'n amb un bon gust de boca.

   

  Pel que fa a la Unificació Llefià, representant badaloní a la primera catalana, s'ha trobat amb què les vacances han començat abans d'hora degut a la suspensió del partit que els enfrontava contra el Mollet. Per tant, el Llefià arriba a l'aturada de les vacances ocupant la desena posició, la qual pot patir diferents canvis en funció dels resultats que es produeixin en la jornada. Així doncs, el Llefià es troba a tretze punts de les posicions capdavanteres.

   

  En quant a el representant badaloní a segona catalana, trobem un Lloreda que s'enfontarà al Montcada, rival situat per sota en la classificació però que voldrà posar les coses difícils als de Badalona. El Lloreda, doncs, buscarà seguir en la dinàmica ascendent després de guanyar la setmana passada al Ripollet i encarar l'aturada ocupant les places que els mantenen aprop dels equips capdavanters. Actualment el Lloreda es troba en la setena posició. El partit es disputarà diumenge a les 12:00 al municipal de Can Sant Joan de Montcada.

   

  Respecte a la tercera catalana, la U.D. Àguila es troba davant d'un partit de vital importància davant d'un rival directe com el Calella. Els badalonins intentaran sumar els primers punts de la temporada i així apropar-se una mica més als rivals directes per sortir de la part baixa de la taula. El partit es disputarà el dissabte a les 18:15 a les instal·lacions del Camp de futbol de Mar. L'altre equip badaloní del grup, el Bufalà, està davant d'un partit que a priori sembla fàcil pel que fa a la classificació però que sense dubte serà un gran repte pels de Badalona. Una victòria podria suposar arribar a l'aturada com a líders del grup, a l'espera de resultats favorables, ja que la diferència entre el líder i el cinquè classificat és de tan sols un punt. El partit es disputara el diumenge a les 16:45 al Municipal de Bufalà.