El Museu celebra mig segle amb una jornada de portes obertes

  0
  24562228591_5c55c4ea1f_o.jpg

  30/01/2016 – El Museu es va fundar el 1955, però no es va inaugurar l’edifici acabat fins al 30 de gener.

  El Museu de Badalona celebrarà aquest dissabte 30 de gener el seu 50è aniversari. El Museu es va fundar el 1955, però no es va inaugurar l’edifici acabat fins al 30 de gener. És per això que aquest cap de setmana, a les 19.30 hores, l’equipament commemorarà l’efemèride amb un vespre de portes obertes en què tothom està convidat a fer una visita gratuïta al Museu.

   

  Tots els ciutadans que s’hi apropin podran fer un recorregut pel subsòl, on podran veure les Termes, el Decumanus i l’exposició permanent Baetulo ciutat romana. Serà una visita especial ja que al llarg del recorregut es trobaran amb algunes sorpreses, de la mà d’uns convidats molt especials.

   

  Alguns personatges hauran vingut directament del temps dels romans, quan Baetulo estava en ple funcionament, mentre que uns altres seran d’època contemporània i, cadascú a la seva manera, farà una rebuda que no es podrà oblidar. Després del recorregut, el públic es reunirà al vestíbul per assaborir llaminadures de xocolata i participar en un gran brindis d’aniversari.

   

  Fotografies: Museu de Badalona. AI. Foto Josep Cortinas.