Oriol Broggi porta al Zorrilla la seva versió de ‘Una giornata particolare’

  0
  45
  giornata.jpg

  30/01/2016 – Amb Pablo Derqui, Clara Segura i la badalonina Rosa Gàmiz, el Zorrilla ofereix aquest dissabte una de les obres més esperades de la temporada.

  Després de l’estrena de la nova programació la passada setmana amb l’espectacle infantil ‘Patatu’, aquest cap de setmana arriba al Teatre Zorrilla una de les obres amb més lluentor de tota la temporada: ‘Una giornata particolare’, amb Pablo Derqui, Clara Segura i la badalonina Rosa Gàmiz sota la direcció d’Oriol Broggi.

   

  L’any 1977 Sofia Loren i Marcello Mastroianni, al costat del director Ettore Scola, van crear un dels clàssics del cinema italià del segle XX. ‘Una giornata particolare’ presentava la trobada de
  dos veïns d'escala aïllats d'una societat immersa en el feixisme. Una trobada amb un rerefons social i polític que permetia aflorar part de la societat oculta dins les grans multituds.

   

  Ara, Clara Segura, Pablo Derqui i Rosa Gàmiz, dirigits per Oriol Broggi, ens presentendalt de l'escenari aquella trobada de veïns accidental, a la roma de Mussolini preparada per submergir-se en plena segona Guerra Mundial.

   

  Serà aquest dissabte,  a les 21 hores, al Teatre Zorrilla.