El Museu continua obrint avui i demà la ludoteca romana per a nens

  0
  48

  17/07/2012 – Es tracta d'una instal·lació adreçada a nens i nenes de més de cinc anys, pensada per acostar la civilització romana a través del joc i l'experimentació.

  El Museu de Badalona continua avui, 17 de juliol, a partir de les 17 hores, i dimecres, dia 18, la ludoteca romana que s’ha estrenat aquest mes de juliol i que va adreçada a nens a partir dels cinc anys. Es tracta d’una instal·lació, completament original, pensada i dissenyada específicament per ser ubicada al museu de la ciutat amb la voluntat que es converteixi en una nova atracció perquè els més petits puguin acostar-se a la civilització romana a través del joc i de l’experimentació. Per poder-hi participar cal fer una inscripció prèvia al Museu de Badalona.

   

  Aquest espai de descoberta està integrat per set àmbits, cadascun d’ells inspirat en diferents aspectes de la vida quotidiana dels nostres avantpassats romans, com són un triclini, una cuina, una parada de mercat, unes latrines, un campament militar, una zona de jocs i un espai on es podran caracteritzar i vestir com autèntics ciutadans de Baetulo.

   

  La ludoteca permet als nens convertir-se en romans per una bona estona i adoptar els rols d’alguns dels personatges més significatius de la societat de fa més de 2.000 anys. Patricis, senadors, soldats, dames distingides i esclaus es passejaran pel Museu de Badalona, seguint únicament les pautes que els dicta la imaginació i la creativitat dels infants.