El Rem Badalona s’endú la tercera jornada de la lliga

  0

  17/07/2012

  El sènior del Rem Badalona va dominar la tercera jornada i es va endur la victòria amb 8 segons de marge. En la resta de categories els clubs de Badalona van ser els destacats.

  El sènior del Rem Badalona va tornar a guanyar en la tercera jornada de la lliga a Sant Pere Pescador i va marcar un temps de 8:34,68, 8 segons per sobre del seu immediat perseguidor. El Club Natació Badalona va fer un meritori quart lloc amb 8:48,70 mentre que el Club Nàutic Bétulo va ser novè a 24 segons del líder.

  Les victiòries a la categoria sènior i cadet masculí van ser pel Rem Badalona mentre que a  júnior i veterà masculí van ser pel Club Natació. La rivalitat permet que el nivell de rem de Badalona sigui referent a nivell català.

  En categoria absoluta femenina, el Club Nàutic Bétulo va ser el millor dels badalonins fent un quart lloc amb una marca de 10:08,70. A veterà femení, Club Natació Badalona va ser segon amb un temps de 6:22,29, a tres segons del líder, els Vogadors de Cambrils, i només mig segon per sobre del Rem Badalona. També en categoria femenina, el Rem Badalona va ser segon amb el seu cadet amb una marca de 3:06,20 a 7 segons del guanyador.

   

  Més vídeos de la jornada