El Museu de Badalona rep 4.000 visitants durant la Nit dels Museus

  0
  36
  nit museus 2015.jpg

  19/05/2015 – El Museu de Badalona va participar dissabte a la 11a edició de La Nit dels Museus, una iniciativa que es desenvolupa a nivell europeu i en la que enguany han participat, a Barcelona i la seva àrea d’influència, més de 80 centres de diferents municipis. 

  El Museu de Badalona va participar dissabte a la 11a edició de La Nit dels Museus, una iniciativa que es desenvolupa a nivell europeu i en la que enguany han participat, a Barcelona i la seva àrea d’influència, més de 80 centres de diferents municipis. Les instal·lacions badalonines van obrir de set de la tarda a una de la matinada i va rebre prop de 4.000 visitants que van poder conèixer els espais arqueològics del subsòl del Museu, la Casa dels Dofins i el Jardí de Quint Licini. Els diferents espais es van omplir de música clàssica, de la mà d’un grup d’alumnes del Conservatori Professional de Música de Badalona. Més de 500 d’aquests visitants van aprofitar l’ocasió per conèixer l’exposició Intimitats. La roba interior del segle XIX al XXI.

   

  La Nit dels Museus, que commemora el Dia Internacional dels Museus, està organitzada pel Consell d'Europa i vol acostar el patrimoni museístic al gran públic a través d'un ampli ventall de propostes que inclouen concerts, dansa i exposicions, entre moltes altres activitats.