El Lloreda aconsegueix la permanència (1-2)

0
    32

18/05/2015 – Els badalonins s’emporten els tres punts de Santa Coloma en un partit que no es va decantar fins als darrers minuts del temps reglamentari.

Diumenge a Can Zam, després de 90 minuts frenètics, el contrast d’estats d’ànim entre les plantilles del Singuerlín i del Lloreda era més que evident. Els visitants van sumar el triomf que els permetrà continuar un any més al grup II de Segona Catalana, mentre que els verds van fer un nou pas enrere en la lluita per la salvació.

L’enfrontament entre el Singuerlín i el Lloreda no es va decidir fins als instants finals. Rojas marcaria el primer gol del matx, situant als visitants per davant a només set minuts per la conclusió (83’) i Raúl Barbancho apareixeria poc després per convertir l’empat contra el seu ex equip (87’).

Sortint des de la banqueta, Jakob Eksing acabaria sentenciant el duel a favor del Lloreda (89’), assegurant la salvació matemàtica pels homes de Rubén Castillo. Els vermells són setens amb 46 punts i jugaran una temporada més a Segona Catalana al costat del Llefià.

La Unificació va trencar una dinàmica de quatre jornades sense perdre imposant-se a l’Equipo Ja (3-2). Els homes de Jordi Souto van poder amb els de la Zona Franca, equip que venia d’acumular cinc triomfs consecutius.

Mejía (15’) i Alejandro Granero (28’) van encarrilar el matx pels badalonins, però dos gols de Baby (37’ i 43’), jugador nascut a la nostra ciutat amb experiència a Segona B, va permetre a l’Equipo Ja empatar al límit del descans (2-2).

Quan semblava que el marcador ja no es mouria més, Paco Ramos li donaria el triomf al Llefià anotant el definitiu 3 a 2 quasi en temps de descompte (89’). Aquests tres punts permeten a l’equip de Souto seguir lluitant pel quart lloc. La Unificació és sisena (53), a només un triomf de la Guineueta (56) i de San Juan Atlético Montcada (56).

Sumar sense moure’s

Al grup IV de Quarta Catalana, el Bufalà no va necessitar sortir de Badalona per aconseguir un nou triomf. El conjunt badaloní va guanyar tres punts més sense jugar, ja que s’havia d’enfrontar a la UDA Gramenet B (0-3), equip retirat de la competició des de fa aproximadament un mes. Amb aquest resultat, el Bufalà puja fins al desè lloc (48 punts).

L’Àguila acaba tercer

En darrer terme, al grup VI de Quarta Catalana es va disputar la darrera jornada de la fase regular. L’Àguila va fer els deures a casa remuntant contra el Masnou Atlètic (2-1), però es va quedar sense el premi buscat. Tot i guanyar, els de Jorge Rincón no poden accedir a la segona plaça i finalitzen la lliga en tercera posició amb 55 punts.

El Pere Gol s’acomiada de la temporada en quart lloc (51) i el Badalona Sud (14) acaba penúltim, després de vèncer al Cabrils en l’última jornada (4-3). El Roma Sports-Premià de Dalt B es va suspendre a falta de pocs minuts, amb els badalonins guanyant per 4 a 1.