El Museu organitza un estiu més un casal ambientat en l’època romana

  0
  07.jpg

  06/06/2017 – Els nens i nenes podran gaudir d'activitats que combinen oci i història.

  Un any més, el Museu de Badalona organitza el seu Casal d’Estiu durant el proper mes de juliol. Enguany, l’equipament públic ha preparat un Casal amb l’ajuda dels antics romans. El centurió Gaivs Optimus, acabat d’arribar de la Britania, i la romana Livia Saturnina busquen aprenents de romà.

  Durant una setmana, els més petits podran viure una experiència engrescadora i divertida amb el Casal d’Estiu del Museu de Badalona. Els infants podran decorar una casa, vestir-se de legionaris, descobrir els poders que amaguen les plantes aromàtiques, fer divermates, crear autèntiques obres d’art i, fins i tot, els més petits podran ser uns autèntics directors de cinema.

  El Casal d’Estiu del Museu tindrà dues sessions, una del 3 al 7 de juliol i la segona sessió del 10 al 14 de juliol. L’horari serà de 9h a 14h. La inscripció comença el proper 30 de maig, al mateix Museu de Badalona, i s’ha de destacar que part de l’activitat serà impartida en anglès. El preu, de 80 euros, inclou monitoratge, materials i assegurança.