Un èpic Badalonès ‘B’ assoleix la salvació a Cornellà (55-57)

0
    33

06/06/2017 – El filial dels dominis guanya el tercer i definitiu partit de la promoció de permanència al camp del BF Cornellà.

La temporada que ha protagonitzat l’AE Badalonès ‘B’ a la Segona Catalana només es pot definir amb dos conceptes: patiment i emocions fortes. Els vermells es jugaven tot l’any el passat cap de setmana, en el tercer i definitiu partit d’un play-off de permanència que ha acabat sent d’infart.

Després de recuperar el factor pista en contra derrotant el BF Cornellà en el primer duel (60-67) i de fallar a Ausiàs March en el segon enfrontament (67-75), el Badalonès s’hauria de guanyar la salvació lluny de Badalona.

Els deixebles de Xavi Forts obrien el duel decisiu al Poliesportiu Riera encadenant un parcial de 0 a 6 i dominant el ritme del període inicial (7-15) ajudat per un triple de Minguella.

La reacció local, però, arribava en el segon capítol. El BF Cornellà anotava 25 punts abans del descans, recuperant-se d’una perillosa renda obtinguda pel Badalonès ‘B’ (17-27) per marxar als vestidors gaudint del control (32-31).

El conjunt badaloní es passaria sense anotar els dos últims minuts del parcial, guió que quedaria trencat amb la brillant aparició de Minguella. El ‘0’ de l’AEB anotava 9 dels 16 punts visitants en el tercer quart (41-47), dotant els dimonis d’un petit coixí que Torralbo s’encarregava d’eliminar mancant pocs segons (55-54).

En el moment de més tensió, una cistella màgica de Sánchez i un tir lliure de Rodríguez li acabarien donant la permanència a l’AE Badalonès (55-57). En un dia que havia de ser una festa pel BF Cornellà, el Poliesportiu Riera es convertiria en territori vermell. L’any vinent, el sènior ‘B’ de l’AEB tornarà a competir a Segona.