El Nadezhda de Cruz avança amb bon peu a l’Eurolliga (61-71)

0
    31

05/11/2015 – L’equip rus suma el tercer triomf de la fase de grups guanyant a la pista del Bourges Basket francès.

El Nadezhda Orenburg viatjaria a França per afrontar la quarta jornada de la fase de grups de l’Eurolliga femenina, després d’assolir el lideratge de la competició domèstica gràcies a una treballada victòria sumada a la pista del Dynamo Kursk (59-60).

En l’últim partit de lliga russa, Anna Cruz brillaria amb un 14 de valoració, mentre que a la pista del Bourges la seva aportació també seria important pel Nadezhda.

El bloc de Roberto Íñiguez hauria de refer-se després d’un mal inici (7-0), oferint la seva millor versió defensiva entre el tram final del primer quart i l’inici del segon. En aquest període, el Nadezhda Orenburg completaria un parcial de 0 a 15, liderat per l’encert de Kirillova i Bonner (19-28).

Tot i la remuntada del Bourges Basket, el conjunt rus aconseguiria marxar al descans per davant gràcies a una penetració anotada per Anna Cruz (36-37). A la represa, les alternances en el marcador serien constants i només un petit parcial de 0 a 5 permetria el Nadezhda mantenir el domini (50-54).

Ja en l’últim quart, i amb el partit realment igualat, 10 punts consecutius de Bonnes, McBride i Cruz trencarien el partit (57-68). A un minut per la conclusió, el bloc d’Íñiguez assoliria la renda definitiva per acabar guanyant (61-71).

Només entre Dewanna Bonner (21) i Kayla McBride (20) anotarien 41 dels 71 punts de l’equip rus. La badalonina Anna Cruz, per la seva part, aportaria 9 punts, 7 rebots i 5 assistències en 34 minuts a pista.

Després de les quatre primeres jornades de l’Eurolliga, i a l’espera del duel que té pendent l’Ekaterinburg, el Nadezdha Orenburg lidera el grup B (3/1). El pròxim dimecres (19h), l’Agü Spor turc visitarà l’Orenburg Sport Hall.