Els comerciants del Progrés homenatgen a Mirta Álvarez en el seu 3r ‘Outlet’

  0
  54
  Outlet Progres.JPG

  05/11/2015 – El local de la plaça de Pompeu Fabra acollirà aquesta fira d'ofertes i restauració del 6 al 15 de novembre.

  Aquest divendres, 6 de novembre a les 18 hores, l'Associació de Botiguers i Serveis del barri del Progrés inaugura la tercera edició del gran 'Outlet' Mirta Álvarez, que tindrà lloc al local situat a la plaça de Pompeu Fabra.

   

  Amb actuacions i restauració s'inaugurarà aquesta exposició de productes i serveis de 52 establiments -14 més respecte a la passada edició-. La mostra, que romandrà oberta fins al diumenge 15 de novembre, comptarà amb ofertes de moda, complements, esports, però també de serveis com perruqueria, estètica i acadèmies d'idiomes, entre altres. A més, els dies 6, 7, 8, 13, 14 i 15 de novembre, la fira comptarà amb inflables i personatges infantils per a tots els nens i nenes que es vulguin fer fotografies. Per  donar per acabat l''Outlet' Mirta Álvarez, el diumenge, dia 15, es realitzaran dos sortejos, entre tots els veïns que hagin adquirit algun producte o servei dintre del local de la plaça de Pompeu Fabra.

   

  L'objectiu de l'Associació de Botiguers i Serveis del Progrés és oferir deu dies de diversió i compres de qualitat a tots els veïns i veïnes de Badalona, a més de fomentar el petit comerç i la venda en comú entre els mateixos botiguers.

   

  D'altra banda, posar el nom de Mirta Álvarez ha estat una decisió en homenatge i reconeixement a qui havia estat presidenta durant molts anys i tresorera en l'última junta directiva de l'entitat. Mirta, de 56 anys, va morir el passat mes de juny a causa d'una malaltia. A més, havia estat la impulsora d'aquest projecte i també de la Unió d'Associacions de Comerciants de Badalona, on també va ser presidenta.

   

  Recordar que l'horari de cada dia del gran 'Outlet' Mirta Álvarez' serà de 10 del matí a 2 del migdia i de 5 de la tarda a 8.30 del vespre.