El Nadezhda de Cruz conquista Fontajau (56-59)

0
    28

17/12/2015 – L’equip de Roberto Íñiguez, que tornava a Girona, suma la sisena victòria en la fase de grups de l’Eurolliga femenina.

La trajectòria en competició europea del Nadezhda d’Anna Cruz continua sent més que notable. En la vuitena jornada de la fase de grups, el conjunt de la jugadora badalonina assaltaria Fontajau, imposant-se al Spar Citylift Girona en un encontre ajustat i amb diverses alternatives en el joc.

Començarien millor les d’Orenburg, liderades per Cruz i Bonner per tancar el primer quart dominant el marcador (13-17). Abans del descans, el Nadezhda arribaria a gaudir d’un avantatge de set punts (16-23) després d’una suspensió completada per McBride, però l’Uni s’agafaria al partit i arribaria a igualar el resultat (30-30).

Amb el 32 a 36 del descans, les visitants haurien de fer un pas més en defensa per decantar la balança. El bloc d’Íñiguez sortiria del vestidor totalment connectat per desactivar l’atac gironí, fet que s’acabaria traduint en un parcial de 6 a 14 (38-50).

Malgrat viure una situació molt complicada, les locals aprofitarien les errades del Nadezhda des de tir lliure per arribar al final amb opcions. A cinc segons per la conclusió, Bonner només podria aprofitar un dels dos llançaments des de la línia de personal (56-59), situació que l’Uni podria gestionar per tal de disposar d’una última oportunitat per forçar la pròrroga.

Finalment, el triple final de Jordana no entraria, errada que certificaria el triomf del Nadezhda Orenburg (56-59). Dewanna Bonner, amb 15 punts i 11 rebots, seria la millor jugadora del partit, tot i que la badalonina Anna Cruz també destacaria: 13 punts, 4 rebots, 5 assistències i 7 faltes rebudes en 34 minuts a pista.

L’equip de la vigent campiona de la WNBA continua segon al grup B de l’Eurolliga femenina (6/2), a només una victòria de l’Ekaterinburg (8/1). El 7 de gener (19h), els dos conjunts russos es veuran les cares al DIVS Sport Hall.