El Prat surt del malson (101-88)

0
    27

17/12/2015 – El vinculat del FIATC Joventut trenca una mala ratxa de nou derrotes consecutives, completant un gran partit contra l’Amics Castelló.

Aquest és el CB Prat que s’ha de veure; o almenys una versió que s’acosti a la mostrada ahir al Joan Busquets contra l’Amics. Després de molts partits sense fer-ho, el vinculat de la Penya aconseguiria competir durant els 40 minuts, mantenint-se sobre el parquet com un equip sense fissures i capaç de sobreposar-se als bons moments del rival.

Amb Nogués i Nikolic entonats i gaudint del lideratge clar de Forcada, el bloc de Roberto Sánchez podria contenir el bon inici verd. El base català anotaria 11 punts durant el primer parcial (23-27), erigint-se en la principal alternativa d’Hidalgo.

L’Amics Castelló mantindria la iniciativa durant els compassos inicials, gràcies a un 2+1 convertit per Chema Rodríguez i a una tècnica xiulada sobre Forcada. La igualtat en el marcador es mantindria fins al descans (46-52), però després del pas pels vestidors el Prat mostraria la seva versió més eficaç.

Els jugadors de Roberto Sánchez anul·larien totalment l’atac visitant i serien capaços d’activar el grau d’encert ofensiu més alt del partit. Amb un parcial de 30 a 13, el conjunt potablava arribaria als darrers deu minuts amb 13 punts d’avantatge (78-65), tot i que l’Amics encara disposaria d’una última opció de lluitar pel triomf (80-74).

Després de perdre part del seu avantatge, el Prat tornaria a funcionar (88-76), recuperant el control total a quatre minuts per la conclusió. Malgrat els esforços dels de Toni Ten, el vinculat del FIATC Joventut sabria mantenir la renda fins al final, segellant la segona victòria de la temporada de la millor forma possible (101-88).

Sens dubte, el millor jugador de la nit seria Xavi Forcada (24 punts, 3 rebots, 5 assistències i 33 de valoració). Nogués (17 punts) i Nikolic (13 punts, 10 rebots i 20 de valoració) també estarien a bon nivell. El Prat, encara cuer (2/11) de la LEB Or, és a dos triomfs de la salvació i ara s’haurà de desplaçar a la pista del Peñas Huesca (diumenge a les 19h).

Fitxa tècnica

CB Prat Joventut (101): Martí (4), Costa (10), López-Arostegui (7), Ros (10), Amo (4), Iriarte (7), Forcada (24), Sans (3), Bieshaar (2), Nikolic (13) i Nogués (17).

Amics Castelló (88): Blair (17), Cabot (6), Bortolussi (4), Faner (5), Fernández (-), Rodríguez (5), Hidalgo (15), Garcia (16), Garrett (10) i Nwogbo (10).

Parcials: 23-27 / 25-25 / 30-13 / 23-23

Rebots: Nikolic (10) / Rodríguez (6)

Assistències: Forcada (5) / Faner (3)

Incidències: partit corresponent a la tretzena jornada de la LEB Or, disputat al Pavelló Joan Busquets.