El Nadezhda de Cruz perd, però acaba segon (63-70)

0
    30

11/02/2016 – L’equip de la jugadora badalonina tanca la fase de grups de l’Eurolliga encadenant dues derrotes, ratxa que no ha impedit a les russes poder assegurar el factor pista pels quarts de final.

Els problemes físics de diverses jugadores i l’acumulació de minuts i llargs desplaçaments ha provocat una reducció de les prestacions esportives del Nadezhda en l’últim tram de la fase de grups de l’Eurolliga.

A casa i contra el Castors Braine, l’equip de Roberto Íñiguez encadenaria la segona ensopegada seguida, després de perdre a Cracòvia fa escassos dies (54-51). El matx davant el Castors belga no es decidiria fins al darrer parcial, moment en el qual es veurien els pitjors minuts del Nadezhda.

Els dos conjunts gaudirien d’avantatges mínims al llarg de tot l’encontre, tancant el primer quart a tocar (19-20) i arribant al descans amb el marcador igualat (35-35). El bloc d’Orenburg arribaria a l’últim període amb un sol punt de renda (55-4), avantatge insuficient per contenir el Castors Braine.

En l’últim quart, les belgues doblarien l’efectivitat ofensiva de l’equip d’Anna Cruz, completant un 8 a 16 que acabaria sent definitiu (63-70). La jugadora badalonina seria la principal referència en atac de la formació russa, completant un bon partit: 17 punts (7/14 en tirs), 1 rebot i 2 assistències en 36 minuts.

Malgrat perdre a la seva pista, el Nadezhda tanca la fase regular de l’Eurolliga ocupant la segona plaça del grup B (9/5). Aquesta posició assegura el factor pista favorable a l’equip d’Íñiguez de cara a l’eliminatòria de quarts (al millor de tres partits).

Anna Cruz i les seves companyes buscaran una plaça per la Final Four contra el Dynamo Kursk, quart classificat del grup A i quart de la lliga russa. El primer duel de l’eliminatòria es jugarà el 8 de març a Orenburg (20:30h).