Menarini entrega a tres entitats de Badalona 30.000 euros recaptats gràcies a un concert solidari

  0
  5c0c7caf-4864-4d80-8975-2178fab2036d.jpg

  12/02/2016 – Menarini ha entregat aquest dijous a les entiats beneficiàries els 30.000 euros recaptats gràcies al concert benèfic ‘Gospel & Jazz, notes solidàries per Badalona’.

   

  Menarini ha entregat aquest dijous els 30.000 euros recaptats gràcies al concert benèfic ‘Gospel & Jazz, notes solidàries per Badalona’, celebrat el passat octubre a l’Auditori de Barcelona. L’esdeveniment va ser organitzat pel grup farmacèutic amb seu a Badalona per donar suport econòmic a la tasca que desenvolupen tres entitats a la ciutat: la Fundació Ateneu Sant Roc, Cáritas Diocesana de Barcelona i l’Institut d’Investigació en Ciències de la Salut Germans Trias i Pujol (IGTP).

   

  Cadascuna rebrà 10.000 per destinar a diferents projectes: l’Ateneu dedicarà els recursos a programes d’acollida i formació de mares joves i dones immigrants; Cáritas, a reforços comunicatius, dos centres materno-infantils, dos cursos de llengua, un pis compartit per a mares amb nens, els projectes Folre i Caseta d’acollida a persones sense sostre i projectes d’orientació laboral, mentre que l’Institut Germans Trias contractarà joves investigadors per reforçar els seus grups de recerca.

   

  Els recursos obtinguts són fruit de més de 1.800 entrades venudes per al concert, la col·laboració de 29 empreses i entitats, 12 d’elles de Badalona, i les donacions de particulars rebudes.