El Natzaret aconsegueix el liderat a Sant Fruitós (55 a 74)

0
    26
    j5.JPG

14/10/2013
    Els de Víctor Carrasco van desfer-se del Sant Fruitós des de la defensa i l'encert del 3r quart
    Estadística

El Natzaret també va ser capaç de vèncer a la pista del Sant Fruitós i ja és líder de la Copa Catalunya amb l'Artés i El Masnou.
    Els de Víctor Carrasco van cimentar el triomf des de la defensa, impedint que els del Bages anotessin més de 15 punts en cap quart.

Tot i que s'enfrontaven els 2 equips més anotadors de la categoria fins la setmana passada, l'inici del partit va estar marcat pel baix encert (2 a 7, min 5).
    Al 2n quart, els locals van encadenar bones defenses per avançar-se en el marcador, però després d'un temps mort obligat, les alternatives defensives del Natzaret van anul·lar el joc del Sant Fruitós, van permetre robar pilotes i anotar cistelles senzilles per marxar de 9 a la mitja part (26 a 35).

A la tornada dels vestidors els de Badalona van viure el moment més dolç
    La bona circulació de pilota els va permetre trobar moltes opcions per anotar amb comoditat, i van aconseguir un rèdit de 23 punts

Malgrat els locals van tornar a ajustar la defensa al principi del darrer període, la diferència sempre es va moure al voltant dels 20 punts per certificar el 4rt triomf del Natzaret.

Els millors per part badalonina van ser Corella, Jérez i Pulido.

El proper partit del Natzaret serà aquest dissabte a les 17:30 a casa contra l'UBSA.