El Natzaret és el més matinador

  0
  52
  19 SENIOR MASCULÍ.jpg

  26/08/2012

  La Copa Catalunya s'ha avançat, començarà el 15 i 16 de Setembre, i els conjunts de la comarca ja treballen per ser a punt. El Natzaret ha estat el més matinador anant a córrer des del dilluns.

  Els equips de la comarca ja comencen a treballar. Aquest any la Copa Catalunya s'ha avançat i començarà el cap de setmana del 15 i 16 de setembre. Per ser apunt físicament, i poder disputar alguns partits de preparació, els equips han hagut d'escurçar les vacances i començar la feina més d'hora que mai.

  El més matinador ha estat el Natzaret, que des del dilluns 20 d'Agost ha començat el pla per fer una bona temporada en el retorn a la Copa Catalunya. Els de Vidal Sabater han fet una primera setmana només de físic a la platja, i començaran els entrenaments amb pilota el dilluns 27.

  El tècnic de Badalona està "content" amb l'estat en el que han arribat els jugadors. "La gran majoria han arribat amb molta força. No s'han deixat a l'estiu i s'han cuidat com els vam dir", explica l'entrenador d'un Natzaret que de moment té confirmat un únic amistós contra el Santa Coloma, el dissabte 1, abans de la Copa Badalona en la que s'enfrontarà al Círcol i si passa, al guanyador del Badalonès-ABB.