0
    35
    per publicar.JPG

04/11/2012
    Els locals van aconseguir la 3a victòria al pavelló els Països Catalans i ja han sortit de la zona de descens directe

El Natzaret es va tornar a fer fort a casa per vèncer al Barberà i sortir de la zona de descens directe.
    Els de Vidal Sabaté van recuperar el seu estil de joc: durs em defensa i rebot i a buscar l'encert exterior.

Amb aquest guió, els locals van aconseguir els primers avantatges en un primer quart elèctric (27 a 22) en el que van destacar Belmonte i Pulido amb 6 punts cadascú. Ewulu era el dominador sota els cèrcols, però quan el Natzaret va ajustar la defensa col·lectiva, va aconseguir aturar-lo i clavar el primer parcial important (40 a 29).

A la represa els del Vallès es van col·locar a 7 punts (56 a 49) després d'arribar a perdre per 14, però novament des del 6,25 el Natzaret va trencar el partit amb 2 triples de Montón i 2 de Belmonte per marxar 19 amunt i deixar el matx sentenciat. En el darrer quart, la zona i la falta d'encert no van variar la dinàmica.

Montón i Belmonte es van endur els mèrits en atac mentre que Garuz en defensa i rebot i David Rodríguez a la direcció -no va jugar Balsells- van fer la feina fosca.