El Natzaret es reinventa

0
    54

18/11/2014 – Amb només 5 sèniors per culpa de lesions, l’equip va canviar el seu estil de joc per sorprendre a Granollers.

El Sant Andreu es va presentar al partit amb només 5 jugadores del primer equip, 4 jugadores del B i una junior. Però també amb un as sota la màniga després d’haver entrenat tota la setmana sabent que jugarien en quadre.

Les de Xavi Duatis van apostar per una defensa molt intensa i de col·laboració. L’objectiu eren les accions ràpides en atac i evitar al màxim l’atac estàtic.

L’estratègia va descol·locar les locals, que es van veure superades a la primera part (19-32).

El Natzaret va fer que el rival no es trobés còmode al partit i va fallar molts tirs. El tram final del partit va ser més igualat però el Sant Andreu va gestionar l’avantatge fins el 46-62 final.

Nerea Gonyalons amb 15 punts i Eli Calvo i Sandra Arregui amb 11 van ser les més destacades en una meritòria quarta victòria de la temporada, que col·loca l’equip en la setena posició de la classificació.

Aquesta setmana toca recuperar efectius i aprofitar l’embranzida de les dues victòries consecutives per rebre la visita del líder el Sant Nicolau, dissabte a les 19.15h a Ausiàs March.

El bon joc del Llefià per fi té premi

A Segona, el Llefià es va retrobar amb la victòria després de tres jornades, on s’han escapat els partits als darrers minuts tot i fer una bona feina.

A més  dels dubtes el Llefià es presentava a Santa Coloma amb 4 baixes. Però una molt bona arrencada de les de Toni Madrid va sorprendre el Draft B.

El 0-13 va trencar el partit al primer quart de la mà de Nei Fuentes i el treball col.lectiu. Les locals van ser incapaces d’aturar el ritme altíssim que marcava Míriam Valls i el resultat al primer quart era de 4 a 26.

Al segon quart, el Draft va pujar la intensitat en defensa i un arbitratge més permissiu va fer que s’apropessin al marcador al descans (19-42).

A la represa, les locals van jugar al límit, amb molts contactes, contraatacs i encert en triples. Però el Llefià va saber jugar amb el marcador i refredar un partit que estava sent molt dur.

A l’últim parcial, un Llefià molt pràctic va controlar l’agressivitat de les rivals, i sota la direcció de Pili Rodríguez, amb una bona defensa i encert des dels tirs lliures es van endur una victòria molt important de Santa Coloma.

El cop anímic de fer un bon partit, la bona actitud de l’equip i el salt a la classificació (10) van ser la part positiva de la victòria. Però fins a 3 jugadores es van lesionar i són dubte pel proper partit.

El Llefià intentarà recuperar efectius aquesta setmana per afrontar amb garanties el proper partit diumenge a casa contra el Cerdanyola, un equip que només ha guanyat un partit i que suposaria un altre pas endavant.

La part alta de la classificació s’apreta

També va guanyar el Joventut Femení, que segueix en ratxa. Quarta victòria consecutiva, aquesta a la pista del Sitges, per donar un salt espectacular a la classificació per posar-se quartes en el grup que persegueix el líder.

Precisament, la prova de foc serà aquest dissabte a les 19h en la visita del líder, el Morell. Una victòria significaria tot un cop d’efecte de les verd i negres.

La Minguella no ha pogut completar el triple aquesta setmana amb la derrota a la pista del Bàsquet Ribes. Les blaves es van veure sorpreses per un parcial de 14 a 2 al primer quart, que les va fer anar a remolc tot el partit.

Les locals sempre van manar en el marcador i la Minguella no va saber trobar el ritme ofensiu ni la intensitat defensiva per competir el partit.

La derrota trenca una espectacular ratxa de 6 victòries consecutives però l’equip es manté tercer a la classificació.

Aquest diumenge a casa, 17.30h, contra un Draft que només ha guanyat un partit, la Minguella tindrà la oportunitat de recuperar posicions a la part alta de la taula.