El Badalonès segueix desconegut

0
    31

18/11/2014 – Tercera derrota consecutiva dels dimonis. Davant el Reus, la falta d’intensitat i de confiança es van tornar a fer evidents.

Visitava La Plana un dels colíers del grup i per  tant, una prova per a un Badalonès que s’ha desinflat després del 6-0.

Després d’un primer quart igualat amb desencert dels dos equips (12-11), els dimonis es van agafar els primers avantatges amb els punts de Lorente i un triple de Verdú (21-16).

La reacció del Reus va ser una zona que va bloquejar l’atac del Badalonès i va fer encaixar un parcial de 0-11, per marxar per davant al descans (24-31).

A la represa, va ser el Badalonès el que va intentar la zona però les diferències augmentaven i el control visitant del rebot ofensiu i la superioritat física van fer que el partit es posés molt costa amunt amb 36-52 al tercer quart.

Els problemes en atac  van seguir a l’últim quart amb només 9 punts, sense idees ni joc ol.lectiu. El Reus ho va aprofitar fins el 45-68 final.

La tercera derrota consecutiva fa baixar el Badalonès fins la quarta posició. L’equip ha de recuperar l’encert (2 de 23 en triples) i la confiança de l’inici de temporada per seguir a la part alta de la taula.

Diumenge a les 16.30h a la pista del líder, el Vedruna, és la millor oportunitat per donar un cop d’efecte i recuperar les bones sensacions dels primers partits.

Prova superada del Badalonès B

El que segueix llençat és el Badalonès B i mantenint el pols amb la Ubsa B al liderat del grup 3 de Segona Catalana. Visitava La Plana el tercer classificat del grup i els dimonis van haver de treballar de valent per a guanyar.

La primera part va ser molt igualada (30-29), amb el Sant Quirze molt encertat en els triples, i amb el Badalonès B obligat a mantenir la intensitat per contrarestar l’encert.

Al tercer quart, la bona defensa dels dimonis semblava que trencava el partit definitivament, però els visitants no estaven disposats a abaixar els braços i van reduir la diferència, amb tot per decidir als últims minuts.

Decisions arbitrals discutibles van posar emoció fins el final, però el Badalonès B va saber resoldre contra un dels rivals més potents del grup. El proper diumenge a les 18h toca visita a Caldes.

La victòria se li resisteix a la Cultural

La Cultural també tenia un partit important a la cua de la taula. S’enfrontaven últim i penúltim però els badalonins van veure com el Claret guanyava a base de triples (65-82) i la primera victòria de la temporada es segueix resistint.

El primer quart va ser de la Cultural, que va sortir més concentrada per acabar el primer parcial 22-13. A partir d’aquí, partit de parcials.

Primer per encaixar un 2-15 però amb capacitat de reacció per fer donar-li la volta al marcador i amb un 13-5 posar-se 4 punts per davant al tercer quart (41-37).

Després de l’esforç, la Cultural torna a encaixar un 0-11 primer i un 0-7 després que sembla que han de trencar el partit. Però de nou van reaccionar per acostar-se a 4 punts (56-60).

Als últims minuts, l’encert en triples del Claret va deixar sense opcions a la Cultural. 4 triples als últims 5 minuts i 11 en tot el partit van fer que els visitants guanyessin a Badalona.

El proper diumenge 17.30h, la Cultural visita el Sant Cugat.