El Natzaret esclafa la Minguella (84 a 17)

0
    29
    x publicar.JPG
    07/09/2013
    Les noies de Xavi Duatis han passat per sobre un equip de la seva mateixa categoria

El Natzaret s'ha convertit en el primer finalista de la Copa Badalona femenina en derrotar sense miraments a la Minguella per 84 a 17

Les noies de Carles Esteve, amb moltes baixes, només han pogut aguantar els 10 primers minuts (16 a 9).
    A partir d'aquell moment, el Natzaret ha ofegat a les de Casagemes amb una defensa molt intensa. L'11 a 0 a l'inici del segon quart ha trencat el partit i l'ha deixat vist per sentencia a la mitja part (13 a 36).

A la represa res ha canviat, i mentre al Natzaret li sortia tot, la Minguella s'ha anat desanimant i ha abaixat els braços rebent un últim parcial de 28 a 2.

Les noies de Xavi Duatis jugaran la final demà a les 18:45 contra el Joventut femení