El Natzaret femení assoleix l’ascens a 1a (52 a 80)

  0
  IMG-20140331-WA0009.jpg

  02/04/2014
  Les de Xavi Duatis van guanyar al Sant Cugat i ara aspiren a ser campiones i a fer una temporada perfecte (30 a 0)

  El sènior femení del Natzaret ja és equip de 1a Catalana
  Els de Xavi Duatis van aconseguir la gesta 6 jornades abans d'acabar la lliga regular, i amb el bitllet cap a 1a a la butxaca afronten 2 reptes més: ser campiones, i aconseguir una temporada perfecte sense perdre cap partit.

  Dissabte, a Sant Cugat, les badalonines van tornar a demostrar que són el millor equip de la lliga. Les del Vallès només van poder aguantar un quart, i abans de finalitzar el 1r període, el Natzaret ja va prémer l'accelerador. 

  El 2 a 9 d'inici del 2n va obrir encara més la diferència fins els 10 punts. A partir d'aquell moment, el Natzaret va poder córrer encara més i trobar tirs lliurats per arribar al descans (26 a 41). 

  A la represa, el Natzaret va apostar per les defenses alternatives, i va acabar de trencar el matx (36 a 68). A l'últim quart, la celebració ja era a la banqueta i Xavi Duatis va seguir fent rotacions perquè tothom gaudís de la festa. 
  Totes les jugadores va anotar en un dia en el que Sara Cruz amb 12 punts va ser la màxima anotadora i l'equip va convertir 10 triples.

  Aquest dissabte les badalonines podrien proclamar-se campiones si guanyen al Sant Jordi dissabte a les 18h a casa, o si perdent també ho fa el Parets.