L’Escorxador acull la 2a Fira de l’Ensenyament de Badalona

  0
  2A FIRA ENSENYAMENT.jpg

  03/04/2014 – Entre avui i demà, l’objectiu de la fira és donar a conèixer totes les possibilitats educatives i acadèmiques a les que poden accedir els alumnes de Badalona.

  El Centre Cultural l’Escorxador acollirà els dies 3 i 4 d’abril la 2a Fira de l’Ensenyament de Badalona, organitzada per l’Àrea d’Educació, Esports i Joventut de l’Ajuntament. L’objectiu de la fira és donar a conèixer totes les possibilitats educatives i acadèmiques a les que poden accedir els alumnes de Badalona.

   

  La 2a Fira de l’Ensenyament de Badalona posarà a l’abast de la ciutadania tota l’oferta existent en cicles formatius, universitats, programes de formació i inserció, escoles d’adults i formació complementària. La fira serà un espai de trobada per a tot l’alumnat de secundària, les seves famílies i per a les persones interessades en iniciar, continuar o complementar la seva formació amb el propòsit d’ajudar a construir el seu futur acadèmic i professional.

   

  Aquesta mostra de l’ensenyament oferirà un cicle de xerrades on s’explicaran les diferents branques professionals, els diferents accessos i tots els recursos i serveis disponibles en matèria de formació, ocupació i mobilitat internacional.

   

  El regidor d’Educació, Esports i Joventut, Juan Fernández, s’ha mostrat satisfet per aquesta 2a edició de la fira “ja que en la primera celebrada l’any passat, la fira va tenir molt bona acollida tant per part dels visitants, com dels expositors.”

   

  L’horari de la 2a Fira de l’Ensenyament de Badalona serà de 9 a 19 hores. Es pot consultar el programa complet de la fira a www.badalona.cat.