El Natzaret femení fa un pas important per aconseguir el 30-0 (52 a 63)

  0
  natzaret-1.jpg

  26/02/2014
  Les de Xavi Duatis es van desfer del Manyanet Reus, fins ara l'immediat perseguidor

  El Natzaret femení va derrotar al Manyanet Reus, fins ara l'mmediat perseguidor, per 52 a 63 i va fer un pas de gegant de cara a fer una temporada perfecte. 
  Les noies de Xavi Duatis van haver de suar de valent en una lliga en la que estan guanyant els partits per molta diferència. Aquest cop però, l'exigencia del rival els va fer treure el millor d'elles mateixes per aconseguir la victòria.

  En un inici frenètic les badalonines van treure més avantatge de els precipitacions dels dos equips (18 a 22). Al 2n quart, el ritme va baixar, però la igualtat es va mantenir (26 a 29). A la tornada dels vestidors, el Natzaret va sortir massa precipitat i el Manyanet Reus es va arribar a posar per davant

  Llavors Xavi Duatis va arriscar amb els canvis, buscant més agressivitat i la jugada va sortir bé. el canvi de rols de les jugadors del Natzaret va descol·locar a les locals, i va obrir un forat de 17 punts.

  Nerea Gonyaolns va anotar 12 punts mentre que Nerea Castro en va fer 17, tots ells a la 2a part. Amb aquesta victòria, el Natzaret segueix líder invicte amb un registre de 19-0 i mirarà de seguir sumant dissabte, a les 18h a casa, contra l'Escola el Carme.