L’Alisos acaba castigant la bona feina de l’UBSA B (78 a 77)

0
    31
    j20.JPG
    26/02/2014
    Un triple a l'últim segon va derrotar als adrianencs, que havien dominat el matx fins aquell moment

L'UBSA B està de pega aquesta temporada i a l'última jornada ho va tornar a demostrar.
    Els adrianencs van anar per davant en el marcador durant 39 minuts i 59 segons, però van rebre un triple de l'Alisos a l'últim segon i no van poder certificar el triomf.

Els nois de Toni Aragon havien fet un bon partit, amb defenses intenses i moltes alternatives per dominar el matx sempre amb diferències properes als 10 punts
    A l'últim quart l'Alisos va ajustar la defensa i va igualar el matx, però l'UBSA B sempre s'havia mantingut per davant gràcies a l'encert des del tir lliure

A falta de 13 segons i guanyant de 2, Toni Aragón va apostar per una bona defensa en comptes d'anar a fer falta i tenir la última pilota, i la jugada li va sortir malament. Els locals van anotar a falta de 8 dècimes i van infligir una derrota molt dura.

Els adrianencs miraran de refer-se dissabte a les 17:45 a casa contra el Claret.