El Natzaret femení s’endú un derbi de mínims (30 a 61)

0
    24

12/04/2014
    Les de Xavi Duiatis en van tenir prou amb un bon 2n quart per guanyar al Llefià

El sènior femení del Natzaret va aconseguir endur-se el derbi comarcal de la 2a Catalana femenina al imposar-se al Llefià per 30 a 61.

El partit va tenir més ombres que llums i el Natzaret no va necessitar fer un gran joc per esgarrapar la victòria. Després d'un inici dubitatiu (6 a 2) amb dos triples del Llefià, les de Xavi Duatis sempre van anar per davant amb diferències de 7 i 9 punts

Al 2n quart, l'avantatge va créixer fins els 12, i des`rés d'un temps mort de les locals per aturar el cop, va arribar el gran parcial del Natzaret, que va marxar als vestidors 25 amunt

Amb el partit decidit, es van veure els pitjors minuts dels dos equips en el que va de temporada. El 2 a 5 del període reflexa la pobresa d'aquells 10 minuts. En un últim quart de tràmit, cap dels dos equips va ser capaç d'imposar el seu joc fins que va sonar el xiulet final.

Amb aquest triomf, el Natzaret segueix líder invicte amb un 17-0 i aquest dissabte a les 18h rebrà al Torredembarra. El Llefià per la seva banda perd pistonada respecte el grup perseguidor i mirarà de refer-se dissabte a les 19h a la pista del Castellar.