El Joventut femení fa un pas més cap a la salvació (48 a 53)

0
    28
    j8.JPG

12/02/2014
    Les de Juanjo Casado es van desfer del sant Celoni i demà tenen un partit aplaçat contra el Caldes per seguir escalant posicions

El Joventut femení es va desfer del Sant Celoni. un rival directe per evitar la promoció de descens i mira amb més optimisme la 10a plaça, la que ja no ha de fer promoció per mantenir la categoria.

Les de Juanjo Casado no ho van tenir fàcil contra un rival que està en una situació límit i va plantejar un partit molt dur..
    A la 1a part, les verd-i-negres van controlar el partit arribant a gaudir d'un avantatge de 7 punts al descans.

A la represa però, se'ls hi van apagar els llums. Les badalonines només van ser capaces d'anotar 3 punts i amb un paupèrrim 9 a 3 el Sant Celoni es va posar a només 1 punts. A l'últim quart les locals es van arribar a posar per davant, però la reacció del Joventut femení va ser molt ràpida, i l'equip va saber jugar amb les presses i les pors de les locals per segellar el triomf.

Demà el Joventut femení jugarà el partit que tenia aplaçat a les 22h a la pista de Caldes, el darrer classificat, que no ha pogut guanyar cap partit en els 18 que ha jugat. Si les de Juanjo Casado guanyen es quedaran a 2 partits de l'Olot, el 10è classificat.

Diumenge també hi haurà jornada, a casa, a les 19h contra el Vilassar de Dalt.