El Natzaret haurà de remuntar 6 punts (69 a 63)

30
    31.JPG

20/05/2014
    Els de Víctor Carrasco van quedar atrapats a la teranyina defensiva del Jac Sans i hauran de remuntar a casa

El Natzaret no va fer un bon partit a la pista del Jac Sants i haurà de remuntar 6 punts en el matx de tornada, aquest dissabte a les 19h al pavelló dels Països Catalans

Els de Víctor Carrasco, com va passar a les semifinals de la Copa Federació, van estar molt imprecisos i van patir perquè no van imposar el seu ritme. Tot i això, van anar molts minuts per davant i van contenir al Jac Sants durant 3 quarts.

Al darrer període però, les defenses alternatives dels barcelonins van anul·lar l'atac del Natzaret i els va permetre córrer per acabar establint una diferència de 6 punts, la màxima del partit.

L'inici no va tenir res a veure amb el final. A les primeres jugades els dos equips van mirar de ser molt directes i imposar-se a través de l'energia i de les cistelles que els donguessin confiança. Així, 2 triples de Zudaire i Riera responien les accions ràpides i directes dels locals, que finalitzant més forts van agafar el 1r avantatge (18 a 19).

A l'inici del 2n quart, el Jac Sants va utilitzar per 1r cop la defensa zonal. Chus Corella va ser l'encarregat de perforar-la amb 8 punts seguits (24 a 27) i de nou jugant contra individual, el partit es va mantenir equilibrat.

Els de Víctor Carrasco no eren capaços de fer el seu joc al davant, però al darrere, tret del control del rebot defensiu, es mantenien ferms (33 a 33).

A la represa es va mantenir l'intercanvi de cops, però a comptagotes. 2 triples de Mañés, el millor del partit amb 22 punts, decantaven el marcador a favor del Natzaret (43 a 47), però va faltar definir bé prop de la cistella, sobretot en alguns tirs molt clars, i els badalonins van deixar escapar l'oportunitat d'ampliar al diferència i jugar amb els nervis del rival (45 a 49).

A l'últim quart, amb una cistella inicial de Nil Santiago, el Natzaret aconseguia la màxima diferència fins el moment (45 a 51). Sergi Marco va respondre amb un triple i a partir d'aquell moment les defenses alternatives del Jac Sants van marcar eldevenir del partit.

Els barcelonins no estaven especialment fins en atac, però al darrere eren capaços d'anul·lar el Natzaret i esperar el millor moment. Així, amb 7 punts gairebé seguits de Pagès al contraatac, els violetes es van aferrar de nuo al matx (58 a 58).

Per part del Natzaret només Mañés era capaç de generar en uns atacs molt espessos, mentre que a l'altre banda del camp, Cuenca anotava un altre triple providencial per posar el 67 a 63 a falta d'un minut.

Els de Víctor Carrasco no van ser capaços de treure cap cistella en aquest últim minut, i el Jac Sants va aconseguir anotar el darrer bàsquet del partit, que posava la màxima (69 a 63).

El Natzaret haurà d'imposar un ritme més ràpid al seu camp, on només ha perdut 2 partits aquest any.