La Minguella es cruspeix el Gavà a la pròrroga (61 a 74)

0
    27

20/05/2014
    Els del Baix Llobregat van forçar el temps extra amb un triple, però a partir d'aquell moment monòleg dels de Badalona (4 a 18)

La Minguella va colpejar primer al Gavà a l'eliminatòria per salvar la plaça a la Copa Catalunya.

Els de Pere Garcia van necessitar d'una pròrroga per decidir el partit, però al temps extra van ser molt superiors.

A l'inici del matx, els blaus també havien passat per sobre dels del Baix Llobregat. La bona sortida dels badalonins, amb molt de ritme i energia, els va permetre agafar els primers rèdits (2 a 14).

Amb 2 triples molt afortunats, els locals van entrar al partit i des d'aquell moment el matx va anar frec a frec.

La 2a falta de Raül Castaño el va enviar a la banqueta per precaució, i el Gavà ho va aprofitar per imposar el físic amb els seus homes grans i experimentats. Al descans, la Minguella perdia de 2, i al 3r quart es va arribar a veure 5 avall degut a les bones accions de Mauro Díaz

Tot i les baixes d'Eduard Esteve, que es perdrà el que queda de temporada, i la d'Albert Navarro, al que li van posar punts a la cella, els de Casagemas van treure caràcter per tirar endavant.

De la mà d'Albert Valle, de nou el millor del partit amb 26 punts, i ben secundat pels veterans López i Castaño, els de Pere Garcia es van posar 6 amunt a l'últim quart. A l'últim minut, guanyant de 3, la Minguella va fallar 4 tirs lliures deixant una última oportunitat al Gavà, que va aconseguir clavar el triple que forçava la pròrroga.

Al temps extra, els locals van anotar un triple inicial que podia ser mot mental, però res més lluny de la realitat, la Minguella es va anar creixent jugada a jugada i el Gavà va perdre el nord. un 2+1 i 3 bones defenses acabades amb 3 contraatacs, va ajudar a la moral dels badalonins, que van fer un 4 a 18 a la pròrroga, 1 a 18 tenint en compte el triple inicial del Gavà.

Ara els de Casagemas miraran de rematar la feina a casa, el diumenge a les 17:45.