El Natzaret, l’únic que suma

0
    28

2/3/2015.- El Natzaret suma una patida victòria gràcies a una gran segona part i és l’únic equip de Copa que guanya aquesta jornada.

El Sant Andreu pateix però guanya

El Sant Andreu suma una victòria important gràcies a una de les millors segones parts de la temporada tant en defensa com en atac.

El partit va començar amb un ritme lent i un marcador de 10 a 11. El 0 de 10 en triples podria haver canviat les coses pel Natzaret, fins i tot trencar el partit.

El Ramon Llull seguia controlant el tempo amb el ritme que li convenia. Van apostar per la pressió a tota la pista i per pujar les línies de passada i el Sant Andreu no es trobava gens còmode.

A més, van saber treure profit de la superioritat sota cistella per marxar al descans amb 10 punts d’avantatge, 28-38.

Però el partit va canviar a la segona part. La pressió a tota la pista, ara del Natzaret, va donar resultats.

El rival va començar a fallar tirs i perdre pilotes i el Sant Andreu ho va aprofitar per córrer i anotar fàcil de la mà de Riera i Corella.

El parcial de 22 a 8 li va donar la volta al marcador i acabar el tercer quart empatats, 52-52.

A l’últim quart, els locals es van sobreposar als nervis i al cansament. Però tot i guanyar de 6 a falta de 2:30 va tocar patir per culpa dels errors en atac.

A 27 segons i 65 -63, el Ramon Llull va tenir la opció de guanyar o empatar, però una gran defensa a la última jugada ho va impedir.

Chus Corella amb 21n punts i 6 triples va aguantar l’equip als moments crítics.

El proper dissabte tornen a jugar a casa, a les 17.30h contra El Vendrell, amb la intenció de tornar a sumar.

El Círcol es desmunta al segon quart

El primer quart va ser igualat, amb alternatives al marcadors i els entrenadors obligats a demanar temps mort per tallar les ratxes del rival.

Però al segon quart, l’embranzida ofensiva de la Ubsa va sorprendre el Círcol que ja no es va recuperar.

Els visitants van encaixar gairebé 50 punts a la primera part, la diferència al segon quart va ser de 16 punts i l’avantatge al descans de 20.

A la represa, l’encert dels adrianencs es va moderar però el Círcol no va poder retallar diferències.

Amb el partit decidit, l’escletxa va arribar fins el 92-66 final. Diumenge a les 17.45h, toca un clàssic Círcol – Minguella en el derbi badaloní de la jornada.

La Minguella es col·lapse en atac

La Minguella també vindrà de perdre el seu partit on la defensa va ser massa tova i l’equip no va trobar l’encert en atac.

El primer quart contra El Vendrell va ser igualat i amb marcador alt, 17-17. Però la zona 2-3 del rival al segon parcial va marcar el partit.

La Minguella es va bloquejar en atac (0 de 17 en triples) i davant els problemes visitants, El Vendrell va deixar la zona tot el partit.

Els blaus pràcticament no van competir davant un rival molt inspirat al que no van poder aturar amb la defensa.

Albert Valle va intentar tirar de l’equip per aconseguir la remuntada, però no va ser possible i també la Minguella confia recuperar sensacions guanyant el derbi a domicili a La Plana.

El Sant Josep fa treballar el líder

Davant el Castellbisbal, el Sant Josep era conscient que havia de donar la seva millor versió.

Els groc i liles van mantenir el partit igualat i van arribar amb opcions davant un rival amb més recursos i un gran equilibri en el joc.

El Sant Josep va competir gràcies als punts de Diego (23) i la defensa. Fins i tot a l’últim quart, els tirs curts del joc interior dels parroquials va sorprendre el rival.

Al final, el rebot ofensiu va marcar la diferència, precisament per dos ex ‘sampep’ com Mañés i Fígols.

Tot i la derrota, bones sensacions abans del derbi comarcal de diumenge a les 17.30 a casa contra la Ubsa.