El Natzaret manté el pols a la pista del líder fins al darrer quart

0
    30
    Sant Andreu Natzaret

La jornada del cap de setmana al bàsquet comarcal va tenir la derrota de la UB Llefià com la gran notícia destacada. La Minguella va aprofitar l’entrebanc de les seves veïnes.

Començant per Primera Catalana G1, el Sant Andreu Natzaret va arribar al darrer quart amb vida i amb opcions de victòria davant el primer classificat, el Femení Osona (66-52).

Tot i els 14 punts de diferència, el conjunt d’Arnau Creus només tenia un desavantatge de només 4 punt (54-50) al minut 34, però un parcial 10-0 al tram final va sentenciar el partit a favor de les osonenques.

A Segona Catalana, la Minguella va sumar l’única victòria badalonina de la jornada. Triomf a Casagemes contra el Canyelles (53-47) i s’incrementen les opcions d’ascens a Primera Catalana.

La Llefià va caure a la pista del Saps, segon classificat, però es mantenen primeres a la taula (67-64), amb les mateixes victòries que el seu rival i amb dues de distància de la Minguella.

El Sant Josep va caure contra el Ramon Llul (40-59). El Círcol va tenir a tocar la victòria contra el JAC Sants, però va també va patir una desfeta (43-47).